Animated Pictures Myspace Comments
Animated Pictures Myspace Comments
Animated Pictures Myspace Comments

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΞΥΛΙΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΑΣΗΜΙ ΚΑΙ ...ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ - "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ" - "ΑLTERNATIVE JEWEL"


Κοντά σας και πάλι, με την προοπτική ενός ανοιξιάτικου τριήμερου, που θα μας δώσει τη δύναμη όλων αυτών που περιμένουν ν΄ αντιμετωπίσουμε... και πάνω απ΄ όλα αλλαγής παραστάσεων και νέου ξεκινήματος!!!

Άνοιξη έχουμε μην ξεχνιόμαστε...

΄Ολα τα καλά μας περιμένουν, να τα γευτούμε και να τ΄απολαύσουμε!!! (αισιόδοξη είμαι σήμερα, πράγμα σπάνιο για μένα, αλλά είπα να ξορκίσω έτσι τα κακά όλα που βλέπουμε να συμβαίνουν γύρω μας...)

Πνέοντας στον αέρα πάλι της ανακύκλωσης και δημιουργίας «Εναλλακτικού Κοσμήματος» και ψάχνοντας πολύ βαθιά στο χρονοντούλαπο της δικής μου ιστορίας, γυρνώ στα μαθητικά μου χρόνια πάλι και δημιουργώ Λαιμαριά, Σκουλαρίκια και Καρφιτσούλες, που θα σας τα παρουσιάσω σήμερα μιας και η έμπνευση με τα ξύλινα χρώματα συνεχίστηκε και οι ώρες δημιουργίας αποδείχθηκαν αρκετές αυτή τη φορά για ν΄ αποτυπώσουν μια και καλή την έμπνευσή μου.

Δείτε λοιπόν τα «κοσμήματα της καλής μαθήτριας», όπως τα βάφτισα και πείτε μου τη γνώμη σας και γι΄ αυτά.





Σειρά έχουν τώρα τα σκουλαρίκια...


Ακολουθούν οι καρφίτσες...



Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και για μια ακόμη φορά για τα mails και τα σχόλια που μου στέλνετε (τι να κάνω, ξέρω ότι γίνομαι κουραστική αλλά πολλές από εσάς θεωρώ πια ότι είστε φίλες μου και η κριτική σας με κάνει να προσπαθώ να γίνομαι ολοένα και καλύτερη).

Σας φιλώ κι εύχομαι ν΄απολαύσετε το τριήμερο!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

debbgoud είπε...

όμορφα και πρωτότυπα!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thank You Orkut Scraps.