Λίγα λόγια για μένα... A few words about me...

Σπούδασα Μηχανικός Γραφικών Τεχνών
στο ΤΕΙ Αθήνας.

Η αγάπη που είχα από μικρή στην τέχνη και σε όλα τα δημιουργήματα του ανθρώπου που εκφράζει την ανησυχία, τον προβληματισμό του και γενικά οτιδήποτε τον εμπνέει μια δεδομένη στιγμή και δημιουργεί με το μυαλό, την καρδιά και τα χέρια του με οδήγησε και μένα σε δρόμους αναζήτησης στα μονοπάτια του χειροποίητου.

Πάνω από 5 χρόνια ασχολήθηκα με το κόσμημα και το σχεδιασμό του σε χειροποίητο και αναπαραγωγικό, πηγαίνοντας σε διάφορα σεμινάρια και μαθητεύοντας δίπλα από καλούς δασκάλους.

Η αγάπη που είχα για τους ημιπολύτιμους λίθους και γενικά, για κάθε είδους υλικό που μας προσφέρεται από τη φύση, πολλές φορές μου έδινε έμπνευση για κάποια ξεχωριστά κοσμήματα.

Το καινούργιο χόμπυ μου, έχει να κάνει κι αυτό με φυσικά υλικά, όπως είναι οι ίνες μαλλιού και το μετάξι και είναι η τεχνική του FELT.

Επίσης μ' ενδιαφέρει η φωτογραφία, η διακόσμηση εσωτερικών χώρων, ο σχεδιασμός ρούχων, vitreaux, decoupage και πολλά ...πολλά άλλα.

Αγαπώ την ΤΕΧΝΗ και πιστεύω ότι η τέχνη μας δείχνει το δρόμο 
να ΖΟΥΜΕ  τα όνειρά μας !!! 
ΤΕΧΝΗ για μένα είναι η ίδια η ΖΩΗ!!!
Και όσο ΖΩ… και είμαι καλά ΣΥΝΕΧΙΖΩ...


Iam an engineer of Graphic Arts!!!
I studied in Technological Educational Institute of Athens

I love creative work and making a lot of things with my hands.

I’m working in handmade silver jewel over 5 years and I love the natural materials and the nice quality of gems.

All this has developed into a big passion, always learning new techniques from attending workshops and reading stuff online.

I like to design jewels in a different shapes, different techniques and more often different ideas (vintage, retro, pop art etc.). Although this doesn’t always work and often the jewel I ’ve done is better than I expected.

Sometimes I use a glass paint for silver and my jewel go to a world of fantasy!!!

My new hobby is felting with wool which is α technique to make things or sculpture from wool!!! I'm exciting about this!!!

Also I am interested in photography, decoration, fashion design, vitreaux, decoupage etc.

I love ART and I believe that art is life and so
…as I live Iam keep walking in...

1 σχόλιο:

annita είπε...

Απ οτι διαβαζω εισαι ανθρωπος με ευαισθησιες και ανησυχιες που εκφραζονται μεσα απο την τεχνη!!!!Καλη συνεχεια με ονειρεμενα ταξιδια που μονο η τεχνη χαριζει απλοχερα!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...