Animated Pictures Myspace Comments
Animated Pictures Myspace Comments
Animated Pictures Myspace Comments

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΦΕΛΛΟΣ, ΑΣΗΜΙ ΚΑΙ ...ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ - "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ" - "ΑLTERNATIVE JEWEL"


Πιστή στην ιδέα της ανακύκλωσης και διαφορετικών υλικών, ταιριασμένων μαζί για τη δημιουργία «Εναλλακτικού Κοσμήματος», δε θα μπορούσα να μην αναλωθώ με ένα υλικό παρεξηγημένο αρκετά και σας μιλώ φυσικά για το φελλό που κλείνει αεροστεγώς όλα τα μπουκάλια κρασιών και ποτών συνήθως για να κρατούν αναλλοίωτη τη γεύση, το χρώμα και τ΄ αρώματά τους.

Πιστέψατε ποτέ ότι θα μπορούσε ποτέ αυτό το υλικό να μην αποτελέσει τη πρώτη ύλη για να δημιουργήσω κοσμήματα συνδυασμένα με ασήμι; Εσείς που με ξέρετε πολύ καλά, σίγουρα το περιμένατε. Μέχρι και στοιχείο δημιούργησα για να πλαισιώσω το κολλιέ που θα σας παρουσιάσω σήμερα. Και μη μου ανησυχείτε θ΄ ακολουθήσουν κι άλλα, καρφίτσες, δακτυλίδια κ.λπ. μόνο που θέλω κάτι που να είναι πραγματικά ξεχωριστό και όχι επαναλαμβανόμενο σε εικόνες μέσα στο internet κι ελπίζω να το έχω πετύχει. Εσείς θα μου πείτε.




Περιμένοντας τα σχόλιά σας με αγωνία, σας φιλώ...

Καλό βράδυ να έχετε!!!

2 σχόλια:

Eυθυμία Κάρμη είπε...

Είναι πάρα πολύ όμορφο και θα έλεγα και πολύ πρωτότυπο !!!! Μπράβο για την ιδέα και περιμένουμε και τις άλλες σου δημιουργίες !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Usuаllу I don't read post on blogs, however I wish to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing taste has been amazed me. Thank you, very great post.

Look into my weblog: debt consolidation loans for poor credit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thank You Orkut Scraps.