Animated Pictures Myspace Comments
Animated Pictures Myspace Comments
Animated Pictures Myspace Comments

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ NΗΜΑΤΑ... - KNITTING WITH SPECIAL THREADS....


Καλησπέρα!!! Επειδή όπως σας είπα στη προηγούμενη ανάρτησή μου, το καλοκαίρι εμένα μ΄ έπιασε η προκοπή κι έπλεκα (και μη χειρότερα να λέτε...) κι επειδή φθινόπωρο έχουμε (λέμε τώρα...) και δροσίτσες περιμένουμε (ευχή είναι αυτό μιας και το πετρέλαιο, έχει ανέβει στα ύψη), ένα άλλο κασκώλ που έπλεξα αυτή τη φορά με τα δάκτυλα, είναι αυτό που θα σας παρουσιάσω ευθύς αμέσως.
Με περίεργα νήματα κι αυτή τη φορά (τι να κάνω σε αυτά έχω αδυναμία), δύο τον αριθμό, μπλεγμένα μεταξύ τους και φυσικά με τα δάκτυλά μου βγήκε το παραπάνω αποτέλεσμα, πολύ διαφορετικό πιστεύω από τα κασκώλ που κυκλοφορούν και φοριέται και με πολλούς τρόπους!!!
Και τα δύο κοντινότερα πλάνα που ακολουθούν, είναι για να δείτε καλύτερα τα νήματα που χρησιμοποίησα και το πως κλείνω φυσικά το κασκώλ το συγκεκριμένο, για να φαίνεται σαν κολλιέ με διπλή σειρά. Το νήμα δε, ξέχασα να σας πω, είναι τόσο χουχουλιάρικο και απαλό, μοιάζει σαν να σε ακουμπά βελούδο...
Περιμένω με αγωνία τα σχόλιά σας, για το πως σας φάνηκε και σας φιλώ γλυκά!!!
Υ.Γ. Μη ξεχάσω να ευχαριστήσω πολύ πολύ τη νύφη μου, Μαιρούλα, που μου έδωσε και τα φώτα της και τα νήματα γι΄ αυτή την συγκεκριμένη δημιουργία. Φιλάκια πολλά Μαίρη!!!

5 σχόλια:

marileni είπε...

Ιδιαίτερο το νήμα, πολύ ωραίο το αποτέλεσμα!!!!!

debbgoud είπε...

αυτό για το κρύο,το προηγούμενο υπερπαραγωγή και τα δυο όμως αξιολάτρευτα!

Daphnofila art jewelry είπε...

Πολύ πρωτότυπο νήμα.Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακότατο.Το ίδιο ισχύει και για το προηγούμενο κασκόλ. Εγώ βέβαια θα τα έλεγα και κολιέ που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.Επίσης τέλειο και το βραχιόλι της προηγούμενης ανάρτησης.Καλό φθινόπωρο.

Ανώνυμος είπε...

You have some genuinely beneficial information composed here. Good job and keep posting good stuff.

Ανώνυμος είπε...

Thank you, I have recently been looking for facts about this question for a while and yours is the best I have found so far.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thank You Orkut Scraps.