Animated Pictures Myspace Comments
Animated Pictures Myspace Comments
Animated Pictures Myspace Comments

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΕΡΜΑ - LEATHER JEWELS

Κοντά σας και πάλι. Δε ξέρω πως να το εξηγήσω αλλά γενικά μάλλον οι καταστάσεις που ζούμε, που ολοένα νιώθω να επαναλαμβάνονται και ανησυχώ γενικότερα για το μέλλον, μου χαλάνε πολύ τη διάθεση και νιώθω ότι δεν έχω όρεξη για τίποτε... φταίει ίσως κι ο καιρός με τη συννεφιά που δε λέει να φτιάξει... Τέλος πάντων, βρίσκομαι και πάλι κοντά σας για να σας παρουσιάσω -μη ξεφεύγοντας από τη θεματολογία των τελευταίων βδομάδων, το δέρμα- ένα σετ που έφτιαξα, πλαισιώνοντάς το με μπίλλιες κεχριμπαριού και ασήμι.
Και ένα κοντινότερο πλάνο για να καταλάβετε καλύτερα, τον τρόπο δημιουργίας του...
Ακολουθεί και το βραχιολάκι του που ολοκληρώνει το σετ.
...Και φορεμένο...
Σας φιλώ...

7 σχόλια:

Daphnofila art jewelry είπε...

Βάσω καλησπέρα.Το κολιέ και το βραχιόλι είναι φανταστικά.Το βραχιόλι πολύ πρωτότυπο και στο κολιέ έχεις βάλει πολύ έξυπνα το δέρμα.Μην αφήνεις τη διάθεσή σου να χαλάει.Ότι και να γίνει θα το αντιμετωπίσουμε.Καλό απόγευμα.

anna είπε...

Καλησπέρα κορίτσι!!Πρώτα να πω οτι το μπλογκ σου αργεί ν'ανοίξει.Στην προηγούμενη ανάρτησή σου μπήκα τρεις φορές και τώρα είδα οτι το σχόλιο που άφησα δεν δημοσιεύτηκε.Νόμιζα οτι δεν έκανα εγώ κάτι σωστό,αλλά γιατί με τ'άλλα μπλογκ όλα καλά.Δεν ξέρω και πολλά πράγματα απ'τη ριμαδοτεχνολογία.....(έτσι ενημερωτικά).
Το κολιέ εντυπωσιακότατο και το βραχιόλι,όπως και το προηγούμενο,μ'αρέσει πολύ το ιδιαίτερο δέσιμό του.
Όσο για τη διάθεση νομίζω όλοι μια απ'τα ίδια είμαστε,απλά το παλεύουμε να μην μας ρίξει.Φιλιά.

debbgoud είπε...

πολύ όμορφα όλα!πραγματι το blog σου είναι για...γερά νεύρα!!για να κάνουμε σχόλιο πρέπει να περιμένουμε ένα πεντάλεπτο!άσε που τρομάζει να ανοίξει!κάνε κάτι και παράτα την παλιοκατάσταση γιατί θα μας ξεκάνουν όλους όπως το πάνε!!!

Fanypap είπε...

Βάσω μου γλυκειά, πάντα πανέμορφα και ξεχωριστά τα κοσμήματά σου!!!Πανέμορφα!!!Μπράβο, συνέχισε έτσι με γούστο και φαντασία!!φιλάκια.

Unknown είπε...

ΚΑΛΗ ΣAΣ ΜΕΡΑ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Η ΚΑΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΪΝΑ... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ ΦΙΛΙΑ!!!

Pepi είπε...

Γούστο, φαντασία, καλαισθησία είναι αυτά που χαρακτηρίζουν ό,τι κάνεις! Να'σαι πάντα καλά και να δημιουργείς τόσο όμορφα πράγματα!

χρυσάνθη είπε...

Ενα επίσης πανέμορφο σετάκι!!!!Φιλάκια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thank You Orkut Scraps.