Animated Pictures Myspace Comments
Animated Pictures Myspace Comments
Animated Pictures Myspace Comments

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΕΡΜΑ - LEATHER JEWELS

Καλημέρα σε ολόκληρη τη blogογειτονιά και σε όλους τους φίλους που κάνουν αυτή την ώρα, τη βόλτα τους στα blogόσπιτά μας. Είχα αρκετές μέρες να βρεθώ κοντά σας μιας και οι εξελίξεις στις περίεργες εποχές που ζούμε, απορροφούσαν αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο μου, καθώς και τα διάφορα μικροπροβλήματα που από καρού εις καιρό παρουσιάζονται και με απασχολούν. Τέλος πάντων, τώρα ξανά κοντά σας για να συνεχίσουμε τη παρουσίαση δημιουργιών μου, με θέμα το δέρμα.
Και ιδού το βραχιόλι, δουλεμένο σε μαύρο δέρμα, πλαισιωμένο με δέρμα φιδίσιο όπως το λέω εγώ και με ασήμι. Στην επόμενη φωτογραφία φαίνεται πώς είναι πλαισιωμένο το κλείσιμό του με μαύρα κρύσταλλα swarofski και ασήμι.
Το σχέδιο του δε, ακολουθεί στην επόμενη φωτογραφία:
Ακολουθεί η καρφιτσούλα για να πλαισιώσει το βραχιόλι.
Και βέβαια, μη νομίζετε ότι αυτή τη φορά το ξέχασα... Ιδού και το δακτυλιδάκι, για να παίζει εναλλακτικά με τη καρφίτσα και να πλαισιώνει, διακριτικά πάντα, την εμφάνισή μας.
Σας φιλώ γλυκά μέχρι την επόμενη ανάρτησή μου και σας εύχομαι να περάσετε ένα όμορφο, μουντό από άποψη καιρού μεν αλλά όμορφο Σαββατοκύριακο.

2 σχόλια:

χρυσάνθη είπε...

Σούπερ εντυπωσιακά όλα , γιατί σήμερα και γω επιτέλους μπόρεσα να κάνω καλή μπλογκοβόλτα!!!!Και το νέο σου χόμπυ με το μαλλί (φελτ)ξεκίνησε απ' ότι βλέπω δυναμικά και βουτιά στα δύσκολα!!Καλό ΣΚ

debbgoud είπε...

πολύ ωραίο όπως όλα 'οσα φτιαχνεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thank You Orkut Scraps.