Animated Pictures Myspace Comments
Animated Pictures Myspace Comments
Animated Pictures Myspace Comments

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ ΣΕ ΑΣΗΜΙ 925 - PINS IN SILVER 925

Καλημέρα στις αγαπημένες  μου blogογειτόνισσες!!! 


Ζέστη και σήμερα και μπορώ να πω ότι αδημονώ, για τις πρώτες φθινοπωρινές ψύχρες, τις πρώτες φθινοπωρινές ψιχάλες, τις μυρωδιές από το χώμα που έχει νοτίσει η πρωϊνή βροχούλα μιας αυγής που γλυκοχαράζει...

Το χειρότερό μου είναι να έχει έξω ζέστη καλοκαιριού και συ να έχεις γυρίσει από την καλοκαιρινή σου άδεια και να μην έχεις κάτι να περιμένεις...

Νόστος λοιπόν από τη μία, για τις καλοκαιρινές διακοπές που τελείωσαν και από την άλλη ανυπομονησία για μία μικρή τουλάχιστον, συμβιβάζομαι βλέπετε, γεύση φθινοπώρου!!!

Τέλος πάντων ότι είναι να γίνει θα γίνει, όπως λέει και το γνωμικό!!!


Σήμερα θα σας δείξω ένα ζευγαράκι καρφίτσες αγοράκι και κοριτσάκι σε δύο διαφορετικές εκδοχές δουλεμένα απευθείας σε μέταλλο και σε συνδυασμό ασημιού και μπρούτζου.
Τα δημιούργησα σε κάποια περίοδο της ζωής μου που με είχε πιάσει ένας εντονότατος παλιμπαιδισμός... αλλά δεν με πολυένοιαζε γιατί το καταευχαριστήθηκα!!!

Copyright © Βάσω Παππά Vasso Pappa
 Οι κυρίες προηγούνται... κι όπως θα καταλάβατε ήδη, όλα της κινούνται χέρια, πόδια, κεφάλι!!!
Συνδυασμός από μπίλλιες τσέχικου μαργαριταριού και κοράλλι (διάμετρος 0,6mm), για την κοπελλούδα μου!!!

Ακολουθεί η αγορίνα μου!!!
Μην ανησυχείτε... και σ΄αυτόν τα μέλη του είναι κινούμενα!!!
Έχετε εξάλλου τώρα πια καταλάβει, μετά από τόσες αναρτήσεις ότι η κίνηση για μένα είναι το παν... γι΄ αυτό όπου μου επιτρέπεται την προσθέτω!!!

Copyright © Βάσω Παππά Vasso Pappa
 Στα παπούτσια τους έχουν προστεθεί ακόμα και κορδόνια!!! Κόκκινη κηροκλωστή για το κοριτσάκι μου και τυκουάζ για το αγοράκι μου.
Να ταιριάζουν και με τις μπίλλιες εξάλλου, που στην περίπτωση του αγοριού είναι από τυρκουάζ πάστα.

Τα χαρακτηριστικά στα μουτράκια τους και στις δύο περιπτώσεις (στόμα, μάτια), έχουν χαρακτεί με το ειδικό εργαλείο χάραξης μετάλλων.

Copyright © Βάσω Παππά Vasso Pappa
Άλλη εκδοχή από δύο καρφίτσες κοριτσάκι, αγοράκι πολύ απλών, δουλεμένων κι αυτών σε απευθείας μέταλλο και η διαφορετικότητά τους είναι, ότι αφού βγήκε το σχήμα του σώματος περιμετρικά, χαράκτηκαν τα μουτράκια και τα ρούχα τος με το ειδικό εργαλείο χάραξης μετάλλων.
Αντί  φορέματος του κοριτσιού και τριχών κεφαλής στα δύο καρφιτσάκια-παιδάκια, χρησιμοποιήθηκαν κηροκλωστές χρωματιστές!!!
Ματάκια κουμπάκια είναι ζωγραφισμένα με σμαλτόχρωμα.

Copyright © Βάσω Παππά Vasso Pappa
Όλες οι καρφίτσες ανήκουν στη σειρά "Η ρότα της ζωής".
Οι δεύτερες καθότι και πιο απλές και στο σχεδιασμό μα και στην υλοποίησή τους θα μπορούσαν ανετότατα να χρησιμοποιηθούν και σαν συνοδοί μπομπονιέρας χειροποίητης και για τα παιδιά και για ενήλικες.

Αυτά για σήμερα, για να μην σας κουράσω περισσότερο και σας εύχομαι να έχετε ένα υπέροχο, όπως το έχει σκεφτεί η καθεμιά σας, Σαββατοκύριακο!!!

Φιλάκια πολλά,

15 σχόλια:

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΚΑΛΑ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣΣ!!!!!!!!! Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!

Maria Villioti είπε...

Γεια σου Βάσω. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Είδα πως φτιάχνεις καταπληκτικά πράγματα με το ασήμι. Τα παιδάκια είναι εξαιρετικά! Χάρηκα που σε βρήκα.Καλό φθινόπωρο να έχουμε.

Unknown είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!!! ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!

Mania είπε...

Εμένα ο παλιπαιδισμός χρόνια τώρα δεν λέει να μ΄αφήσει. Οι καρφίτσες σου όμως είναι τέλειες!! Ζηλεύω!! Καλό σου ΣΚ!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Πάρα πολύ όμορφα πράγματα φτιάχνεις. Πολύ ενδιαφέρον ο χώρος σου.
Θα σε επισκέπτομαι τακτικά και θα δώσω την διεύθυνση σου και σε άλλους. Υπέροχη δουλειά! Μπράβο.

Βίκυ είπε...

Συνονόματη Βάσω μου, η δουλειά σου είναι εκπληκτική!Πολύ θα ήθελα να φορέσω μια τέτοια καρφίτσα!Η επεξεργασία του σώματος μήπως μπορείς να μου πώς έχει γίνει?

Levina είπε...

Είναι πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου, έχες κάνει πολύ καλή δουλειά, με πολύ μεράκι και φαντασία που είναι το πρώτο και κυριώτερο βήμα για το κόσμημα, για να δώσεις κάτι ξεχωριστό .

Πολλά μπράβο σου αξίζουν.
Σου εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο.

Fanypap είπε...

Βάσω μου, πόσο ιδιαίτερα κοσμήματα και πανέμορφα κάνεις!!!!! τι ωραία τέχνη;;τέλεια, όπως και το blog σου!!! μπράβο σου!!! χαίρομαι που με βρήκες!!!και επειδή σου άρεσαν οι νεράϊδες μου, σου χαρίζω μία για blog σου και εύχομαι να σου φέρει ότι επιθυμείς!!!φιλάκια!

butterfly art είπε...

Οι καρφιτσούλες είναι υπέροχες! Μ'αρέσει αυτό το στυλ κι ας είναι (θεωρητικά μιλώντας!) για μικρότερες ηλικίες! Εγώ το προτιμώ σε πολλές, πολλές περιπτώσεις! Μπράβο, τέλεια! Υ.Γ. Και να μη σου πω πόσο μου άρεσε το δέυτερο ζευγάρι (τα πιο απλά εννοώ!)!

...irida... είπε...

καλημέρα!!!μπαίνοντας στο blog σου΄΄
εμεινα αφωνη....
υπέροχη απίστευτη η δουλειά σου.!!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!

Zeta Mp είπε...

Καλώς σε βρήκα Βάσω!!! Ότι και να είδα στο μπλογκ σου είναι υπέροχο! Οι καρφίτσες σου είναι πολύ ωραίες και φαίνεται πως έχεις κάνει πολύ δουλειά για να τις φτιάξεις! Συγχαρητήρια!!!

mirsini's creations είπε...

Πω! πωωω!!!!!!! Τι πανεμορφα κοσμηματα που φτιαχνεις!!!!!!! Ειδα ολες τις προηγουμενες αναρτησεις σου με τα υπεροχα παντατιφ και τους υπεροχους λιθους και μου αρεσε πολυ και το σπονδυλωτο ψαρι, τελειο!!!! Ειναι υπεροχα ολα και με πολυ δουλεια και μερακι!!!και πολυ του γουστου μου καποια απο αυτα!!!
Θελω κι εγω να ασχοληθω φετος με το ασημι!!! Εκανα καποια μαθηματα πολυτιμου μεταλλικου πηλου και λεω να αρχισω να φτιαχνω μερικα κομματια!!! Εχω λιγο ασημι και καθεται μεσα στο κουτι αλλα ηρθε η ωρα να ασχοληθω λιγο μαζι του γιατι θα τα ξεχασω ολα στο τελος! Σε ζαλισα!!
Φιλακιαααα!!!! :ο))

Kid'sART by Angie είπε...

πανεμορφα!!!εισαι καταπληκτικη σε αυτο που κανεις και η φαντασια σου ειναι αστειρευτη!χαιριμαι που βρεθηκαμε ατη γειτονια!!!

Unknown είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!

Χρυσούλα είπε...

αχ Βασω μου σε ειχα χασει .....λογω διαδικτυακης ασχετοσυνης μου ....το παλευω ομως......τωρα που σε ξαναβρηκα γεμισαν τα ματια μου ομορφια απο τις δημιουργιες σου!!!!!!καλο βραδυ!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thank You Orkut Scraps.