Animated Pictures Myspace Comments
Animated Pictures Myspace Comments
Animated Pictures Myspace Comments

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΑΣΗΜΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ - SILVER AND PAPER IN JEWEL


Καλησπέρα και πάλι. Είδατε, πόσο σύντομα βρέθηκα κοντά σας, για να σας παρουσιάσω και πάλι, κοσμήματα που έγιναν με τη χρήση κι αυτά οντουλέ χαρτιού, ασημιού και άλλων υλικών που βρήκα στα συρτάρια του εργαστηρίου μου, αφημένα γι΄ αρκετό διάστημα, μέχρι να μου έρθει η πολυπόθητη και ταιριαστή έμπνευση... Επειδή μου αρέσουν λοιπόν πολύ οι γάτες, σχεδίασα γάτες-καρφίτσες (που φοριούνται όμως και σαν παντατίφ). Αυτά τα σχέδια βέβαια θα μπορούσα να τις κάνω και σε ασήμι, αλλά μ΄ ενθουσίαζε η ιδέα να πειραματιστώ με κάτι διαφορετικό (εξάλλου οποιαδήποτε στιγμή θέλω μπορώ άνετα να τισ κοπιάρω και να τις κάνω και στο μέταλλο). Γάτες λοιπόν για σήμερα, γάτες ναζιάρικες, με σκέρτσο, τσαχπίνες, όμορφες και πλουμιστές, με κολλιέ, φούντες, μπιχλιμπίδια... και ζωγραφισμένες με ακρυλικό μαύρο χρώμα, αδιαβροχοποιημένες μετά. Ελπίζω να σας αρέσουν και να τις απολαύσετε, όπως εγώ όταν τις δημιουργούσα... Περιττό να σας πω ότι έχω βγάλει σχέδια πολλά με γάτες, απλά σας δίνω το πρώτο δείγμα και περιμένω τα σχόλια σας για το πως σας φάνηκαν!!!
Και συνεχίζουμε... με άλλες τρεις!!!
Και τελευταίες άφησα τις δύο νυσταγμένες, που τεντώνονται, που είναι έτοιμες για ύπνο και χουζούρι...
Νομίζω ότι αρκετά σας κούρασα (δε μπορείτε να πείτε το αντίθετο, μιας και πρόκειται για μεγάλη ανάρτηση, συγνώμη ζητώ) και σας αφήνω για σήμερα με μια γλυκειά καληνύχτα!!!
Υ.Γ. Όπως βλέπετε σε πολλές φωτογραφίες, η αδιαβροχοποίηση δεν έχει ακόμα στεγνώσει, αλλά ήταν η φούρια μου τόσο μεγάλη να τα φωτογραφίσω που βαρέθηκα να περιμένω κι έτσι...

6 σχόλια:

marileni είπε...

Καταπληκτικές!!!!Πρωτότυπα υλικά,πανέμορφα τα σχέδια!!!!

debbgoud είπε...

ειναι πραγματικά πρωτότυπα και υπέροχα!(δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δύσκολα κάνω τα σχόλια στο blog σου!είναι τόσο πολύ χρονοβόρο που γίνεται απαγορευτικό.Τουλάχιστον ακούω μουσικούλα,χαχα.)

χρυσάνθη είπε...

Τρομερές οι γατούλες σου!!Πρωτότυπα κοσμήματα με πρωτότυπα υλικά!!Φιλάκια!

Αναστασία είπε...

Είναι πανέμορφες και γλυκές! Καλή σου μέρα!

Ανώνυμος είπε...

I couldnt have said it any better to be honest! keep up the awesome work. You are very talented & I only wish I could write as good as you do :) …

IRENE ART είπε...

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΣΟΥ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thank You Orkut Scraps.