Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ - SUMMER HANDMADE JEWELS


Καλησπέρα σε ολόκληρη την blogογειτονιά. Έχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε παρόλο που εγώ περνούσα και μία βόλτα από τα blogοσπιτά σας για ενημέρωση και σχολιασμό. Μη νομίζετε πάντως ότι τεμπέλιαζα ή ξεκουραζόμουν... θα τις δείτε όλες τις δημιουργίες μου σε προσεχείς αναρτήσεις, μην μου ανησυχείτε. Στη σημερινή ανάρτηση θα σας δείξω κάποιες ασημένιες δημιουργίες, που θεωρώ ότι είναι καθόλα επίκαιρες με τις ζέστες που διανύουμε και με την αναμονή των καλοκαιρινών διακοπών για όσους τυχερούς θα τα καταφέρουν (καλά να περάσετε και κάντε και μία βουτιά και για μένα... την καρτούλα των ευχών μου για τις καλοκαιρινές διακοπές σε προσεχή ανάρτηση). Εμένα φέτος δε με πολυβλέπω να βρίσκομαι κοντά στα υπέροχα ακρογιάλια μας, μιας και η κρίση αλλά περισσότερο η εφορία και το αναμενόμενο χαράτσι, έκαναν το θαύμα τους... και όχι μόνο... Τέλος πάντων... αδειούλα όμως θα πάρω και θα ξεκουραστώ λιγουλάκι, τουλάχιστον σωματικά, μιας και ψυχικά θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο για να μην πω ακατόρθωτο, μέσα από αυτά που συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας. Σας κούρασα όμως με τη πολυλογία μου, καιρός να συνεχίσουμε στο θέμα της σημερινής ανάρτησης. Καρφίτσες σε ασήμι 925 από τη σειρά "Μυρωδιά θαλασσινής αλμύρας", δουλεμένες αρχικά σε κερί και κατόπιν στο μέταλλο, με το γνωστό πια τρόπο που έχω αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις μου.
Ο βασιλιάς του καλοκαιριού σε ασήμι...
Όσοι βέβαια, είστε συχνοί αναγνώστες μου (και σας ευχαριστώ πολύ γι΄αυτό και για την υποστήριξη που μου δείχνετε), θα έχετε ήδη καταλάβει ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με καρφίτσες, που αποτελούν όμως και τα κλεισίματα σε πολλά κολλιέ με ημιπολύτιμους καλοκαιρινούς θα έλεγα λίθους (κοράλλια, τυρκουάζ και φυσικά και σε πάστα, μαργαριτάρια κ.λπ.). Και δύο ψαράκια δουλεμένα απευθείας στο μέταλλο ασήμι και μπρούτζος)
Και φυσικά, σιγά μην έλειπαν και τα απομεινάρια τους, μετά από ένα καλό, καλοκαιρινό τσιμπουσάκι με ουζάκι, χταποδάκι κ.λπ., δίπλα από μία υπέροχη παραλία... Σε ασήμι...
Και σε μπρούτζο...
Ελπίζω να μείνατε ευχαριστημένοι με τη μέχρι τώρα παρουσίαση των καλοκαιρινών μου κοσμημάτων. Περιμένω τα σχόλιά σας... και μέχρι τότε πολλά φιλιά!!!

2 σχόλια:

debgoud είπε...

μια μόνο λέξη.ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

αχτίδα είπε...

Η λέξη υπέροχα είναι λίγη για να εκφράσω το θαυμασμό μου για όσα φτιάχνεις.Όλα μου άρεσαν μα επέτρεψε με να δώσω ένα ..τόνο στο 3ο και το 4ο σαν ξεχωριστά..μπράβο, υπέροχα.Καλά να περνάς και χαίρομαι που βρήκα το μπλοκόσπιτο σου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...