Animated Pictures Myspace Comments
Animated Pictures Myspace Comments
Animated Pictures Myspace Comments

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ - HANDMADE JEWELRY DEDICATED TO LOVE

Μία γλυκειά πρωϊνή καλημέρα!!!

Μέσα σ΄ όλο αυτό το χαμό που ζούμε καθημερινά, είπα κι εγώ να ξεκινήσω τη μέρα μου σήμερα με μία ανάρτηση που θα είναι αφιερωμένη στο σύμβολο της αγάπης, μα πάνω απ΄ όλα σύμβολο για μένα ζωής, την καρδιά!!!

Δουλεμένες πάνω σε ασήμι , αλλά συνδυάζοντας πολλές φορές κι άλλα υλικά, οι καρφίτσες καρδιές που θα σας παρουσιάσω σήμερα είναι από τις αγαπημένες μου, γιατί τις θεωρώ και απλές αλλά και πολύ εντυπωσιακές.

Copyright © Βάσω Παππά Vasso Pappa

Με βάση κοραλλιού συνδυασμένη η πρώτη καρδιά - καρφίτσα, με ασημένιο σύρμα και σφυρηλατημένη η μισή στο χέρι, θεωρώ ότι αποτελεί μία διαφορετική πρόταση, στο συγκεκριμένο
θέμα που παρουσιάζω σήμερα.

Copyright © Βάσω Παππά Vasso Pappa

Η δεύτερη για σήμερα καρδιά - καρφίτσα, έχει γίνει η μισή από ασήμι και η άλλη μισή από μπρούτζο, συνδυασμένη με λουλούδι από τσόχα και πλαισιωμένη από μαργαριτάρια Τσεχίας σε τόνους πράσινου και μπεζ-χρυσαφί, δίνοντας ένα αποτέλεσμα θεωρώ, πλούσιο και σαν ιδέα αλλά και σαν συνδυασμό υλικών.

Αποφάσισα στις αναρτήσεις μου που θα έχουν σαν θέμα την καρδιά, να σας παρουσιάζω δύο δύο τις δημιουργίες μου, κι όχι μία μία μέχρι την αναμενόμενη γιορτή του αγίου Βαλεντίνου που απευθύνεται σε ζευγάρια ερωτευμένων ανθρώπων...

Περιμένοντας τα σχόλια σας,
σας φιλώ...



6 σχόλια:

...irida... είπε...

η αντιδραση μου???ΩΩ!!ΩΩΩ!!!!ΩΩΩ!!η μεγαλη μου αγαπη...μεταλο και συρμα...χαντρες,και χρωμα!!απιστευτες!!!καλημερα!!!!

KatrinArt είπε...

ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΣΟΥ!!!

debbgoud είπε...

απλά...τέλειες!!

Celeste είπε...

Salut ,
Magnifiques bijoux, vraiment de très jolies réalisations!!!!

Amitiés.Celeste

Βίκυ είπε...

Φοβερές οι καρδούλες , ειδικά η πρώτη!

Mania είπε...

Βάσω μου καλησπέρα, εχω χάσει αναρτήσεις..... Τις είδα όμως σήμερα όλες!! Είδες για να κάνω εγώ μία ανάρτηση κάθε μήνα την βλέπουν όλοι!! Και τώρα στο θεμα μας: Το κασκόλ τέλειο, η τσάντα υπέροχη, οι καρφίτσες φανταστικές, και μου αρέσει που χρησιμοποιείς ασήμι και μπρούτζο μαζί.Σου εύχομαι καλό ΣΚ!! Φιλάκια!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thank You Orkut Scraps.