Animated Pictures Myspace Comments
Animated Pictures Myspace Comments
Animated Pictures Myspace Comments

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

FELTING

Μετά από αρκετές μέρες, ξανά κοντά σας, σε μία γιορτινή πόλη με στολισμένα δέντρα και πολλά λαμπιόνια, αλλά με ανθρώπους σκυθρωπούς και προβληματισμένους.
Μακάρι να μπορέσουν αυτές οι γιορτινές μέρες που όλοι μας περιμένουμε να μας αλλάξουν έστω και για λίγο αυτή τη μελαγχολική διάθεση που μας έχει κυριεύσει
με όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν γύρω μας.
Ας κυριεύσουν το κάθε σπίτι οι μυρωδιές από γιορτινά εδέσματα κι όλες αυτές οι ομορφιές αλλοτινών χρόνων. Ας νιώσουμε για λίγο σαν τα παιδιά μας, κι ας ελπίσουμε τα προβλήματα και οι λύπες μας να εξαφανιστούν, όπως λιώνει το χιόνι μέσα στο χρόνο που σε λίγες μέρες τελειώνει. Μακάρι!!!


Μετά τη μικρή, ελπίζω φλυαρία μου επιστρέφουμε στο θέμα της σημερινής μου ανάρτησης που είναι  ξανά ένα κασκώλ που έχει φτιαχτεί κι αυτό με την τεχνική του felting και ταιριάζει στην εποχή που διανύουμε, μιας και το κρύο έχει αρχίσει και δυναμώνει.

Copyright © Βάσω Παππά Vasso Pappa
Έχει προστεθεί κομμάτι γάζας και ίνες μεταξιού για ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Copyright © Βάσω Παππά Vasso Pappa
Ελπίζω να καταλαβαίνετε τις ιδιαιτερότητες του σχεδιασμού του, γιατί όπως καταλαβαίνετε πολλές φορές οι φωτογραφίες αδικούν και υστερούν του τελικού, πραγματικού αποτελέσματος.

Αυτά για σήμερα. Εύχομαι να μη σας κούρασα πολύ και να έχετε όλες τη δύναμη να στολίσετε και να χαρείτε και τα φετινά Χριστούγεννα όπως συνηθίζατε, ξορκίζοντας έτσι τις απαισιόδοξες σκέψεις και όλη αυτή την κακή διάθεση που έχει καταβάλει τους πάντες (τα γράφω κι εγώ, μη νομίζετε, μπας και με πείσω...)


Μέχρι την επόμενη ανάρτηση σας φιλώ γλυκά όλες!!!


1 σχόλιο:

Mania είπε...

Καλημέρα Βάσω μου!!
Πάρα πολύ όμορφο το κασκόλ!! Οταν λες γάζα τι εννοείς? Τη γάζα την ψιλή που βάζουμε για κουρτίνα? Πάνω σε αυτή εβαλες το φελτ?
Οσο για τις ευχές μακάρι να μπορέσουμε να γίνουμε όπως παλιά.Καλό σου Σαββατοκύριακο!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thank You Orkut Scraps.