Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

ΚΟΛΛΙΕ-ΠΑΝΤΑΤΙΦ ΣΕ ΑΣΗΜΙ - NECKLACE-PENDANT IN SILVER

Γειά σας και πάλι!!!
Συνεχίζοντας την παρουσίαση των κοσμημάτων μου που δουλεύτηκαν απευθείας στο μέταλλο, σας παρουσιάζω ένα κολλιέ με χειροποίητη χοντρή αλυσίδα, και ένα λουλούδι, που για ν΄αποκτήσει τον όγκο που ήθελα, είναι κομμένο σε διαφορετικό μέγεθος τρεις φορές, οι δύο πρώτες είναι κολλημένες με ασημοκόλληση μεταξύ τους σε ολόκληρη την επιφάνεια ενω η τρίτη δίνει την επιθυμητή κίνηση επειδή έχει κολληθεί μονάχα στο κέντρο. Η τέταρτη και μικρότερη είναι κι αυτή ολόκληρη κολλημένη με την τρίτη και είναι χαραγμένη και οξειδωμένη για να δίνει την φυσική αίσθηση του πέταλου ενός λουλουδιού.
Στην αλυσίδα είναι περασμένη γάζα-κορδόνι μεταλλικό σε χρώμα καφέ και πράσινου-χακί.


Κολλιέ σε ασήμι 980
με συρμάτινο πράσινο και καφέ κορδόνι
περασμένο ανάμεσα απ΄  τους κρίκους
Ένα άλλο κομμάτι δουλεμένο απευθείας στο μέταλλο είναι και το παρακάτω κομμάτι που σας παρουσιάζω με πολλές κολλήσεις, αρκετή σφυρηλάτηση, οξείδωμα - μαύρισμα αρκετό και πολύ έμνευση από την εποχή των Βίκιγκς. Μυαλό είναι αυτό... ταξιδεύει και ονειρεύεται!!!


Copyright © Βάσω Παππά Vasso Pappa
Copyright © Βάσω Παππά Vasso Pappa
Έχει δεθεί με μαύρο δερμάτινο κορδόνι και αυτό που πραγματικά κλέβει την παράσταση είναι το ασορτί  βραχιόλι καθώς και τα σκουλαρίκια του!!!

Δείτε τις λεπτομέςρειες και πέστε μου...

Copyright © Βάσω Παππά Vasso Pappa

Ολοκληρώθηκε κι αυτό το σετ!!!

Ακολουθεί ένα κολλιέ με μπλέ αχάτη του ωκεανού (θεωρείται αρκετά σπάνια σαν πέτρα) ,συνδυασμένο με λουλούδια σε ασήμι μονοκονδυλιά.
Φοριέται είτε σε μονή σειρά και είναι αρκετά μακρύ, είτε και σε διπλή, κοντή σειρά

Copyright © Βάσω Παππά Vasso Pappa

Αυτή τη φορά, το παρακάτω κολλιέ με αυθεντικά τυρκουάζ συνδυάζεται με ψάρια μονοκονδυλιά. Λίγο τρελλούτσικος ο σχεδιασμός αλλά πολύ καλοκαιρινός.

Copyright © Βάσω Παππά Vasso Pappa

Το καλοκαίρι εξάλλου θέλει τρέλλα και χρώμα για να μπορείς να το ζήσεις!!!
Δε συμφωνείτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...